torsdag den 27. september 2012

Hverdagsguld..

I går var en af de rigtigt gode dage. Sådan en af dem, med en fredelig morgen - hvor morgenmaden blev indtaget af glade børn - der syntes det var fedt at få lov at få risengrødsrester. Børn der frivilligt kom i rent tøj, fik børstet tænder, fik overtøj på - og lod sig aflevere med smil og knus og kram.

Det blev til mere oprydning i garagen, så der blev bedre plads til at få bilen ind. Er det ikke tankevækkende, som garager altid bliver fyldt med andet og meget mere end bilen? Min garage magnetiserer tilsyneladende på pap. Ikke om jeg begribe hvor det kommer fra - men nu har jeg fyldt bilen 2 gange med pap og lur mig, om ikke jeg kan lave hattrick uden de store problemer.

Græsplænen magnetiserer på græs (jep - jeg har hele 2 plæneklippere der ikke virker) og nedfaldsæbler i nærmset unaturligt store mængder.

Æbletræerne har ikke hørt om det dårlige æbleår - og de BUGNER i en sjældent set grad. I går fik jeg heldigvis plukket rigtigt mange af dem, og de kunne så kunne få en overvintringsplads i garagen - og jo der er stadig plads til bilen - det er en stor garage (og en lille bil). Alle de æbler der nåede at falde ned blev samlet op og lagt under frugtbuskene.

Jeg fik søgt et enkelt job - hurra - og nåede en enkelt tur på genbrugspladsen med de rå mængder af pap,  Skønt. Nu er der kun et lille læs tilbage, så er jeg igennem det kæmpeprojekt. Indtil det starter forfra ved Juletid.
   
Afhentning af børn var en fornøjelse, yngsten sad og spiste abemad i et meget astadig tempo. Hastværk var lastværk ;O) så da han blev færdig gik turen op efter ældsten og en legekammerat. De hyggede sig først på trampolinen i haven i en halv times tid alle 3 og så læste vi lektier (yngsten tegnede). Da der blev tid til mere leg fik jeg lavet aftensmad - så der var nok til 2 dage. Luksus! Kl 20.15 sov begge unger, madpakke og frugt og gymnastiktøj til ældsten var pakket og klar.

Fantastisk.
Der var en gang, hvor den slags dage var sjældne. Nu bliver der stille og roligt flere og flere af dem - det er hverdagsguld. Heldigvis - for det er jo hverdage, der er flest af.

PS - i dag er ikke en af de dage....men solen skinner.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar