fredag den 19. oktober 2012

Two down...


Eller måske snarere 3 - jeg følte mig også pænt lagt ned efter onsdagens heldagsodyssé til Legoland - på den eneste solskinsdag hele ugen har ofet, indtil videre da. For vi var så kangt fra alene. Allerede ved ankomst til Billund 10.30 holdt der biler parkeret i vejkanten helt ud til lufthavnen. Vi fik en P-plads på en af de yderste marker.

På den positive side koster det så 50,- mindre, end P-pladsen overfor Legoland.

Men det er en pænt lang gåtur med trætte børn...det er lidt med tilbagetog fra familie odysséer som med feriekufferter - det er ikke så nemt at få det til at se pænt ud eller fylde lige så lidt på hjemturen, som på turen ud.

Onsdagsturen var ingen undtagelse. Men det endte godt. Der var glade og trætte børn med hjem i bilen. Mindstemusen som i 13 stive timer efter strabadserne. Størstebarnet var også godt brugt. Selvom det var en succes tror jeg nu ikke vi lægger vejen forbi Legoland i efterårsferien en anden gang. I hvert fald ikke i solskinsvejr.

Så hellere rregn og korte eller slet ingen køer.

Tomorrow...


I morgen er det to år siden, at min yngste søn kom til verden. Det er denne uges 3.die storebegivenhed og den som Moren har glædet sig allermest til. Så meget, at jeg har lært den lille skat at vise V-tegn på signalet "2-år".

Han er mit ønskebarn nr. 2
For 2 år siden var to dages mislykket igangsættelse endt med en aftale om infomøder d.20 vedr. kejsersnit der skulle foretages d. 21 eller 22/10. Sådan blev det ikke - midt i al infoen gik det hele igang og det endte med semiakut kejsersnit samme aften. Det var holdets 5. kejsersnit den dag. Jeg synes - at det var det bedste og jeg glemmer aldrig hvor lettet jeg blev da han skreg i vilden sky, eller det første kys jeg gav hans lille, fedtede pande.

I morgen er det 2 år siden. Jeg vidste jo godt, at man kan elske sit barn ufatteligt højt (jeg har jo mit ønskebarn nr.1 gudskelov) - så højt, at man trawler alle de omkringliggende byer tynde for at finde en Elmo-bamse.

I morgen er der familebrunch med alt det du godt kan lide og gaver fra alle os, der elsker dig.

Tillykke lille skat