fredag den 2. september 2011

Gud tager de bedste først..

det gør han - som Maren skriver her
Eller måske ikke altid først, men bare før eller siden.

Sidste år tog han min Farmor med.... D.1 september 2010 præcis kl. 12.00 meget betænksomt af ham at være så punktlig at man aldrig glemmer hverken tidspunktet eller dagen. Den først efterårsdag - og så var den ovenikøbet ufatteligt smuk med høj sol og blå, blå himmel...90 år blev hun. Åh hvor er det dog svært at miste en man elsker så højt.

Tænk at der er gået et helt år. Det er et år siden, jeg kyssede hende farvel og bagefter tænkte - på gensyn. For mig vil du aldrig dø. Og jeg kan heldigvis stadig høre hende - og nogle dage, der er hun her stadig... det er jeg sikker på.

I går var det et år siden og kl. 12 slog uret i hendes og Farfars stue. Men det slog ikke 12 slag. Det slog bare ét eneste slag.

3 kommentarer:

 1. Kender fornemmelsen alt for godt, desværre. Min farmor døde ligeledes sidste år. Hun blev begravet d. 27. august - på min bryllupsdag. Sådan har livet sine krøller.

  Kh. Mette aka Texas aka Lillelyn

  SvarSlet
 2. Tusind tak Mette. Ja der er nogle krøller her og der - jeg er ved at lære at sætte pris på dem. Knus

  SvarSlet
 3. Har altid synes det er et mærkeligt udtryk.
  Den afdød er god ja, men hvad med den der ukendt som døde i går, han var også god og i verden er så tilbage med nogen som ikke er lige så gode.
  Synes det er egoist og vi dør ikke om andre synes vi er gode eller ej.
  Men vi sidder tilbage med en sorg og har ond ondt af os selv. Vi kunne godt lide den afdøde og ja, det er trist de skal forlade livet.. Men allermest er de tilbage de ramt..
  Naboen dør ikke men vi rammer en kær og nu tager gud de bedste, men nej er min kære bedre end naboen.. Nej men har har vi nogle følelser i klemme og har en tættere relation.. Men at sig at de er bedre, Hvad bilder man sig ind.. Når man siger mine kære er bedre end andre...
  Så husk hvem er gode eller ej
  Svaret er klar for dem som bruger denne venninger
  Vi kan bedst li vores egne og det er mere synd for mig
  Tænk over det og god fremtid til jer alle

  SvarSlet