søndag den 28. oktober 2012

So many Blogs - so little time...

Ja - i dag har jeg surfet Bloglad tyndt og NYDT det. I de (relativt få) ledige minutter jeg har haft indimellem nursen mindstepode m. mulig hjernerystelse og opvarten ældstepode med 2 kammerater, der overnattede fra i går til i dag.

Nej jeg ved heller ikke helt hvad der fik mig til at springe ud på så dybt vand - men jeg tror nok jeg greb chancen for at undgå planlægningsstess samtidig med at jeg forsøgte at gribe "the moment" hvor de alle te havde mod på det. Det lykkedes by the way - ingen fik hjemve og alle hyggede og larmede og fniste (eller hedder det fnes?) til kl. sent i går og de stod selvfølgelig op kl. 5 og fortsatte showet - til stor gensidig fornøjelse.

Nå - men som sagt, så har jeg surfet lidt rundt og er landet i en anden afkrog af Blogland denne gang - og det vil jeg gerne dele - for der er virkelig nogle perler imellem.

Se fx. denne Hollandske Blog med masser af lækre hæklerier. jeg fatter ikke en brik af teksten - men opskrifterne og billederne taler for sig selv.

Og så er der AnnasMor - der lige minder om hendes lækre giveaway - den kan du jo lægge billet ind på.

Mens jeg surfede rundt fik jeg et par gode kreaideer til, hvad mindstepodens pakkekalender skal indeholde - jeg tænker legemad ala julekager i fleece og måske også lidt hæklet. Og lidt til egen ønskeliste er der også - har for længst forelsket mig i denne fine stage fra Fern Living - men et sted i Blogland findes der et billigere alternativ - se bare her.

Happy Blogsurfing :)