mandag den 27. august 2012

Sporløst forsvundet....

Jeg har ledt i flere dage. Højt og lavt. I skabe, skuffer og på hylder og alle mulige og umulige afsætningspladser - men jeg har ikke kunnet finde mit strygejern i - øh en uges tid...måske lidt længere.

Før du tænker - hun har da helle ikke styr på en sk*d, så overvej lige - hvor du selv vil "gemme" alle dine tunge/skarpe/farlige/lidt for elektriske ting - der alle som en appellerer til snart 2-årigs ufattelige nysgerrighed - der kun overgås af han evne til at klatre og score den himstregims han har kastet kærligheden på.

Alt har hans interesse - elpiskeren, støvsugeren, forlængerledningsdimsen m. 10m ledning, gryder med og uden låg, potter, pander. En af dem bor nu permanent i sandkassen - farvel 2l-kasserolle, du er savnet i mit køkken...

Men efter et stykke tid i podens "eje" er det som om tingen opnår en ny status. Den bliver usynlig. Han kan ikke længere se den og så gå jagten ind på den næste craving på hans tilsyneladende uendelige liste over "ting jeg ikke må låne af Mor, men som jeg bare MÅ låne inden jeg fylder 2år".

Strygejernet har selvsagt haft topplacering på listen længe. Den er både elktrisk og tung OG man kan fylde vand i. Det bliver ikke meget bedre i en knap 2-årigs øjne. Så Mor her har naturligvis sat det væk - et forsvarligt sted.

Men hvor?

Strygejernet er blevet usynligt. Jeg har gemt det så godt, at jeg ikke selv kan finde det igen...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar